ويژگي‌‌هاي شيميايي، ميکروبي، بافتي و حسي سوسيس‌‌هاي گوشت گاو و مرغ غني شده با پلي‌ساکاريد الوان استخراجی از جلبک Ulva rigida
رای به این مطلب شنبه 14 مهر 1403

ويژگي‌‌هاي شيميايي، ميکروبي، بافتي و حسي سوسيس‌‌هاي گوشت گاو و مرغ غني شده با پلي‌ساکاريد الوان استخراجی از جلبک Ulva rigida

کد مصوب: 010553-027-12-86-4؛ محل اجرا: مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان؛ مجری: مهدی آل ‌‌بوفتیله
زیست فناوری و فرآوری آبزیان-1403 | بازدید: 1211 مرتبه | 0 نظر
اثر افزودنی کلاته معدنی (بن‌‌زا شریمپ) بر رشد، بقاء، ضریب تبدیل غذایی، ترکیبات لاشه و پاسخ‌‌های بیوشیمیایی میگو پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)
رای به این مطلب شنبه 14 مهر 1403

اثر افزودنی کلاته معدنی (بن‌‌زا شریمپ) بر رشد، بقاء، ضریب تبدیل غذایی، ترکیبات لاشه و پاسخ‌‌های بیوشیمیایی میگو پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

کد مصوب: 010342-009-12-80-4؛ محل اجرا: پژوهشکده میگوی کشور؛ مجری: مسلم شریفی نیا
اصلاح نژاد و تکثیر و پرورش آبزیان -1403 | بازدید: 1003 مرتبه | 0 نظر
بررسي آماري و زیست‌سنجی ماهيان خاوياري در حوضه جنوبی دریای خزر (آبهای ایرانی) 1400-1398
رای به این مطلب یک شنبه 1 مهر 1403

بررسي آماري و زیست‌سنجی ماهيان خاوياري در حوضه جنوبی دریای خزر (آبهای ایرانی) 1400-1398

کد مصوب: 980358-011-32-32-0، محل اجرا: پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی (مجری: محمدرضا بهروز خوش قلب )- پژوهشکده اکولوژی دریای خزر (مجری: شهرام عبدالملکی) - مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی (سید علی موسوی گلسفید)، مجری مسئول: محمدرضا بهروز خوش قلب
بیولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان-1403 | بازدید: 756 مرتبه | 0 نظر
12345