رسانه های ترویجی / فرآوری آبزیان

دستورالعمل ترویجی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه سوم اسفند 1399 

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی و مینا احمدی         بازدید: 23 مرتبه
 معرفی فرآورده های شیلاتی از ماهی کیلکا
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه سوم اسفند 1399 

معرفی فرآورده های شیلاتی از ماهی کیلکا

معرفی فرآورده های شیلاتی از ماهی کیلکا
نویسنده: مینا احمدی، صغری کمالی، فاطمه نوغانی         بازدید: 29 مرتبه
معرفی مخاطرات فرآورده های دریایی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه بیست و یکم بهمن 1399 

معرفی مخاطرات فرآورده های دریایی

معرفی مخاطرات فرآورده های دریایی
نویسنده: مینا احمدی، فاطمه نوغانی و صغری کمالی         بازدید: 69 مرتبه
تولید سوریمی از گوشت چرخ کرده ماهی کلیکا
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه بیست و یکم بهمن 1399 

تولید سوریمی از گوشت چرخ کرده ماهی کلیکا

تولید سوریمی از گوشت چرخ کرده ماهی کلیکا
نویسنده: فاطمه نوغانی، قربان زارع گشتی، صغری کمالی و مینا احمدی         بازدید: 47 مرتبه
کاربرد ترکیبات کلرینه در صنایع فرآوری آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه بیست و یکم بهمن 1399 

کاربرد ترکیبات کلرینه در صنایع فرآوری آبزیان

کاربرد ترکیبات کلرینه در صنایع فرآوری آبزیان
نویسنده: سید حسن جلیلی، مینا احمدی و صغری کمالی         بازدید: 46 مرتبه
فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - سه شنبه ششم آبان 1399 

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی، مینا احمدی، رضا روار         بازدید: 123 مرتبه
دستورالعمل ترویجی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - سه شنبه ششم آبان 1399 

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی ، مینا احمدی         بازدید: 116 مرتبه
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - چهارشنبه بیست و سوم مهر 1399 

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: معصومه رهنما، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی، مهدی آل بوفیتیله، اسماعیل صفری و رضا روار         بازدید: 142 مرتبه
مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
نویسنده: افشین فهیم         بازدید: 438 مرتبه
تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
نویسنده: سیدحسن جلیلی، قربان زارع گشتی،معصومه رهنما سنگاچینی،فرشته خدابنده،افشین فهیم         بازدید: 462 مرتبه
تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی،سیدحسن جلیلی، فرشته خدابنده، عظمت دادای قندی         بازدید: 439 مرتبه
1