رسانه های ترویجی / فرآوری آبزیان

کاربرد نگهدارنده‌های طبیعی  (عصاره‌های رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخ‌شده کپور نقره‌ای در شرایط انجماد
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - شنبه چهارم اردیبهشت  1400 

کاربرد نگهدارنده‌های طبیعی (عصاره‌های رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخ‌شده کپور نقره‌ای در شرایط انجماد

کاربرد نگهدارنده‌های طبیعی (عصاره‌های رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخ‌شده کپور نقره‌ای در شرایط انجماد
نویسنده: فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی،معصومه رهنما سنگاچینی، مینا احمدی         بازدید: 112 مرتبه
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - شنبه چهارم اردیبهشت  1400 

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی، مهدی آل بوفیتیله، اسماعیل صفری و رضا روار         بازدید: 115 مرتبه
دستورالعمل ترویجی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه سوم اسفند 1399 

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی و مینا احمدی         بازدید: 200 مرتبه
 معرفی فرآورده های شیلاتی از ماهی کیلکا
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه سوم اسفند 1399 

معرفی فرآورده های شیلاتی از ماهی کیلکا

معرفی فرآورده های شیلاتی از ماهی کیلکا
نویسنده: مینا احمدی، صغری کمالی، فاطمه نوغانی         بازدید: 205 مرتبه
معرفی مخاطرات فرآورده های دریایی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه بیست و یکم بهمن 1399 

معرفی مخاطرات فرآورده های دریایی

معرفی مخاطرات فرآورده های دریایی
نویسنده: مینا احمدی، فاطمه نوغانی و صغری کمالی         بازدید: 239 مرتبه
تولید سوریمی از گوشت چرخ کرده ماهی کلیکا
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه بیست و یکم بهمن 1399 

تولید سوریمی از گوشت چرخ کرده ماهی کلیکا

تولید سوریمی از گوشت چرخ کرده ماهی کلیکا
نویسنده: فاطمه نوغانی، قربان زارع گشتی، صغری کمالی و مینا احمدی         بازدید: 230 مرتبه
فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - سه شنبه ششم آبان 1399 

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی، مینا احمدی، رضا روار         بازدید: 312 مرتبه
دستورالعمل ترویجی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - سه شنبه ششم آبان 1399 

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی ، مینا احمدی         بازدید: 282 مرتبه
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - چهارشنبه بیست و سوم مهر 1399 

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: معصومه رهنما، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی، مهدی آل بوفیتیله، اسماعیل صفری و رضا روار         بازدید: 317 مرتبه
مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
نویسنده: افشین فهیم         بازدید: 604 مرتبه
تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
نویسنده: سیدحسن جلیلی، قربان زارع گشتی،معصومه رهنما سنگاچینی،فرشته خدابنده،افشین فهیم         بازدید: 688 مرتبه
تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی،سیدحسن جلیلی، فرشته خدابنده، عظمت دادای قندی         بازدید: 633 مرتبه
1