رسانه های ترویجی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه هفنم اسفند 1401 

فرآیند تولید ژلاتین از زائدات آبزیان

فرآیند تولید ژلاتین از زائدات آبزیان
نویسنده: فاطمه نوغانی، سید حسن جلیلی، رضا روار         بازدید: 331 مرتبه
ژلاتین پروتئینی است که از هیدرولیز آنزیمی کلاژن موجود در پوست، استخوان و بافت پیوندی حیوانات از جمله دام، طیور و آبزیان بدست می‌آید. از پرمصرف‌ترین مواد پروتئینی کلوئیدی می‌باشد که در صنایع غذائی، دارویی، پزشکی و نظامی کاربرد دارد. در چهار درجه‌ی متفاوت خوراکی، صنعتی، فوتوگرافی و دارویی تولید می‌شود. 
برای دیدن اسلاید ویژنروی شکل کلیک کنید