رسانه های ترویجی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - چهارشنبه بیست و هفنم بهمن 1400 

مراحل تولید ژلاتین هیدرولیز شده به روش آنزیمی

مراحل تولید ژلاتین هیدرولیز شده به روش آنزیمی
نویسنده: سمیرا جدی، مهدی آل بوفتیله، سید حسن جلیلی         بازدید: 764 مرتبه
ژلاتین، نوعی پلی پپتید می باشد که از هیدرولیز نسبی کلاژن (پروتئین اصلی تشکیل دهنده بافت همبند جانوران) تولید می شود. این پلیمر می تواند از پوست، استخوان و بافت های پیوندی حیوانات از جمله دام، طیور و آبزیان تهیه گردد. ژلاتین هیدرولیز شده نیز می تواند از هیدرولیز ژلاتین بدست آید. ژلاتین هیدرولیز شده دارای فعالیت های زیستی (آنتی‌اکسیدانی، بهبود زخم، کنترل فشار و قند خون، بهبود بافت و جلوگیری از پوکی استخوان، پیشگیری از پیری زودرس پوست، ضد سرطان، آرام ‌بخش و تنظیم/تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن) و عملکردی (امولسیون‌کنندگی، خاصیت کف‌کنندگی، ظرفیت نگهداری آب، ظرفیت پیوند با روغن) می باشد. از این رو می تواند بعنوان جزء فعال در فرآورده های مختلف غذایی، آرایشی-بهداشتی و غیره مورد استفاده قرار گیرد