روغن ماهی منبع غذایی غالب اسیدهای چرب امگا-3 است. مصرف امگا-3 برای سلامتی، پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سرطان و همچنین در بهبود رشد و عملکرد مناسب مغز، بافت عصبی نوزاد و شبکیه چشم به اثبات رسیده است. غنیسازی غذاهای معمولی با امگا-3 می تواند بر سلامت انسان تأثیر مطلوبی بگذارد. مناسب ترین مواد غذایی برای غنی سازی با امگا-3 غذاهایی هستند که به طور مکرر مصرف می شوند و فقط برای مدت کوتاهی در دمای پایین و در بسته بندی های بدون نفوذپذیری هوا و نور نگهداری می شوند.