رسانه های ترویجی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه سی ام فروردین 1401 

فناوری تولید کنسانتره پروتئین ماهی و مزایای آن در فرآوری محصولات غذایی

فناوری تولید کنسانتره پروتئین ماهی و مزایای آن در فرآوری محصولات غذایی
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی، مینا احمدی         بازدید: 659 مرتبه
با توجه به درخواست مصرف کنندگان به محصولات متنوع از انواع ماهی و همچنین بهره مندی بیشتر از منابع شیلاتی در دسترس، زمینه را برای تولید فرآورده های غذایی متنوع و با ارزش تغذیه ای بالا فراهم آورده است. از جمله این محصولات کنسانتره پروتئین ماهی پودری است به رنگ ( FPC ) می باشد. کنسانتره پروتئین ماهی شیری یا سفید مایل به خاکستری، با ارزش تغذیه ای فراوان که در بسیاری ازکشورها به منظور مصارف انسانی درشرایطی کاملا بهداشتی به طرق مختلف از انواع ماهیان خوراکی تهیه می شود.