رسانه های ترویجی
/
فرآوری آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- دوشنبه هفنم آبان 1403
ارزیابی تازگی ماهی به روش طرح اتحادیه اروپا
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- یک شنبه دهم تیر 1403
فرآیند تولید دودی گرم صنعتی ماهی خاویاری
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و سوم اسفند 1402
فرآوردههای متنوع از کپور ماهیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و سوم اسفند 1402
غنی سازی گروه های غذایی با روغن ماهی (اُمگا-3)
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- سه شنبه نهم اسفند 1401
معرفی شناساگرها(اندیکاتورها) بعنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذائی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- دوشنبه هشتم اسفند 1401
معرفی محصولات پروتئینی زیست فعال از زائدات فرآوری آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- دوشنبه هشتم اسفند 1401
توسعه صنعت دودی گرم راهکاری برای تولید محصولات سالم تر
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- دوشنبه هشتم اسفند 1401
فناوری تولید غذای حیوانات خانگی از زائدات آبزیان پرورشی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- یک شنبه هفنم اسفند 1401
فرآیند تولید ژلاتین از زائدات آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- چهارشنبه سوم اسفند 1401
کنسرو کوفته ماهی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- سه شنبه سی ام فروردین 1401
فناوری تولید کنسانتره پروتئین ماهی و مزایای آن در فرآوری محصولات غذایی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- سه شنبه سی ام فروردین 1401
تهیه کمپوست از ضایعات ماهی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- شنبه سی ام بهمن 1400
تولید عصاره الکلی از پوست انار جهت افزایش عمر ماندگاری فرآوردههای شیلاتی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و هفنم بهمن 1400
مراحل تولید ژلاتین هیدرولیز شده به روش آنزیمی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و هفنم بهمن 1400
تولید سس از میگوی ماکروبراکیوم نیپوننس تالاب انزلی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و هفنم بهمن 1400
ارتقاء ارزش تغذیه ای ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC)
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- شنبه چهارم اردیبهشت 1400
کاربرد نگهدارندههای طبیعی (عصارههای رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخشده کپور نقرهای در شرایط انجماد
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- شنبه چهارم اردیبهشت 1400
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- یک شنبه سوم اسفند 1399
اسلایدویژن: فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي
- یک شنبه سوم اسفند 1399
دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
12