ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند در استان هرمزگان (خاتمه یافته)
/
فهرست مطالب
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه بیست و دوم مرداد 1398
برگزاری کارگاه آموزشی ترویجی با عنوان بهره برداری پایدار و مسئولانه از ماهیان سطح زی ریز در آبهای استان هرمزگان
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- شنبه هفنم اردیبهشت 1398
برگزاری جشن محصول طرح ترویجی ارتقا مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- چهارشنبه نوزدهم دی 1397
گزارش نهایی طرح های ترویجی
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- شنبه هشتم دی 1397
برگزاری جلسه کارشناسان پهنه مربوط به طرح ترویجی ارتقا مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند در سایت
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- شنبه پنجم آبان 1397
برگزاری جلسه بررسی عملکرد پروژه ترویجی "ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند"
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه بیست و چهارم مهر 1397
توزیع نمونه های فرآوری شده (خشک و دودی) ساردین ماهیان
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه بیست و چهارم مهر 1397
تولید ساردین ماهی خشک
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه بیست و چهارم مهر 1397
تولید ساردین ماهی دودی
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه بیست و چهارم مهر 1397
صید و هندلینگ ساردین ماهیان
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه بیست و چهارم مهر 1397
جلسه ترویجی طرح محوری ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- سه شنبه چهارم اردیبهشت 1397
طرح محوری ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند
1