ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند در استان هرمزگان (خاتمه یافته)
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان
- شنبه پنجم آبان 1397
برگزاری جلسه بررسی عملکرد پروژه ترویجی "ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند"
مکان:سالن کنفرانس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان
تاریخ:97/7/25
اعضاء حاضر در جلسه:
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی: آقای مهندس حسین پیری(رئیس گروه برنامه ترویج امور دام و آبزیان)
سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان:آقای مهندس غلامرضا نظرنژاد(مدیریت ترویج)،خانم مهندس افسانه بخشی(رئیس اداره ترویج)،خانم مهندس کاظمی(کارشناس وزارتخانه)،مهندس منا قصمی(کارشناس ترویج کشاورزی)
پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان: آقای دکتر محمد صدیق مرتضوی(رئیس پژوهشکده)، سیده لیلی محبی نوذر(معاون پژوهشی)، مهندس رامین کریم زاده (مجری طرح) و خانم مهندس عباسی( نماینده ترویج)
برآیند جلسه:
جلسه با خوشامدگویی و سخنرانی آقای دکتر مرتضوی رئیس پژوهشکده و بیان اهمیت بالا بردن سرانه مصرف خوراکی سطح زیان ریز بخصوص ساردین ماهیان آغاز گردید. در ادامه ایشان به فعالیت های صورت پذیرفته، تولید ساردین ماهیان فرآوری شده، توزیع و نظر سنجی در مورد محصولات و انتشار یافته ها اشاره نمودند. سپس آقای مهندس حسین پیری نیز سخنانی در مورد اهمیت اجرای پروژه ترویج مذکور ارائه نمودند و در راستای بهبود کیفیت فعالیتهای ترویجی بر موارد ذیل تاکید گردید:
1-تهیه بسته بندیهای کوچک توزیع محصولات با نصب جدول ارزش غذایی بر حسب درصد و واحد ماهی
2- بهره بری از آمادگی جهاد کشاورزی استان در خصوص برگزاری برنامه رادیویی و تلویزیونی
3-برگزاری جلسه جهت کارشناسانان پهنه
4-تهیه گزارش مستند از پروژه