ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند در استان هرمزگان (خاتمه یافته)
پژوهشکده اکولوژي خليج فارس و درياي عمان - سه شنبه بیست و چهارم مهر 1397 

جلسه ترویجی طرح محوری ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند

جلسه ترویجی طرح محوری ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند
نویسنده: رامین کریم زاده         بازدید: 1477 مرتبه

 مکان: شیلات قشم

تاریخ:1396/10/15

 

 اعضاء حاضر در جلسه   : دکتر محمد صدیق مرتضوی، مهندس محمد پرورش، رامین کریم زاده، دکتر علی سالارپوری
برآیند فعالیت 
در راستای اجرایی نمودن قرارداد طرح ترویجی تولید فرآورده های بازار پسند از ساردین ماهیان ، طی هماهنگی قبلی جلسه‌ای با نمایندگان تعاونی‌های صیادی و آقای سلامی مدیر شرکت فرآوری شهاب نقره‌ای قشم در محل شیلات قشم برگزار شد. ابتدا جلسه با مدیریت مهندس پرورش رئیس شیلات قشم با معرفی حضار و بحث اهمیت استفاده از پژوهش و ترویج یافته‌های پژوهشی در بهبود کیفیت آبزیان و نقش ترویج فرآوری ساردین ماهیان در بالا بردن سرانه مصرف آغاز گردید. سپس دکتر مرتضوی به معرفی سابقه تحقیقات شیلات پرداختند و مسئولیت اصلی تحقیقات را کمک به پایداری تولید ذکر نمودند. رویکرد تحقیقات شیلات را در مسیر کمک به بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در کشور،تغییر و اصلاح فرهنگ عادات مصرف غذایی در کشور با جایگزینی فرآورده های دریایی به جای تنقلات مضر،تنوع بخشی به محصولات دریایی و بالا بردن مصرف پروتئین دریایی واستفاده بهینه از ماهیان کم ارزش و کم مصرف کنونی با کمک طرحهای ترویجی بیان نمودند. سپس مهندس کریم زاده کارشناس ارشد بخش فراوری پژوهشکده در خصوص اهمیت فراوری ماهیان سطح زی ریز و توانایی‌های پژوهشکده در خصوص تولید محصولات باارزش افزوده و تعیین ارزش غذایی این ماهیان را تشریح کردند . در پایان جلسه مقرر گردید تا تفاهم‌نامه همکاری جهت پروژه ترویجی فراوری ساردین ماهیان توسط آقای مهندس کریم زاده تنظیم گردد.