مکان: بخش فرآوری آبزیان بندر انزلی
تاریخ:1397/4/22
اعضاء حاضر: رامین کریم زاده، فرشته خدابنده، قربان زارع گشتی، سید حسن جلیلی، اسماعلی صفری
برآیند فعالیت:
ساردین ماهی های صید شده منجمد از طریق پرواز به بخش فرآوری آبزیان بندرانزلی منتقل گردید. ابتدا آماده سازی اولیه ساردین ماهیان شامل سر زدن و تخلیه امعاء و احشاء و شستشو انجام شد. سپس ماهیان در آب و نمک غوطه ور شده و در مرحله بعدی محصول به اطاق دود (Smoke house) انتقال داده شد. از چوب های خشک درخت توسکا برای تولید دود در دمای 75 تا 80 درجه سانتی گراد استفاده گردید و فرآیند دودی شدن ساردین ماهیان به مدت سه ساعت انجام شد. نمونه های فرآوری شده خشک بسته بندی شده به پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان انتقال داده می شود.