رسانه های ترویجی
/
فرآوری آبزیان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- سه شنبه ششم آبان 1399
فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- سه شنبه ششم آبان 1399
دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و سوم مهر 1399
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- چهارشنبه بیست و دوم مرداد 1399
استفاده از لعاب تمپورا به منظور بهبود طعم و بافت فرآورده کیلکای سوخاری
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- چهارشنبه چهارم دی 1398
فناوری تولید کیلکای سوخاری با لعاب معمولی و تمپورا
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- دوشنبه هشتم مهر 1398
مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- دوشنبه هشتم مهر 1398
تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي
- دوشنبه هشتم مهر 1398
تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
1