رسانه های ترویجی / فرآوری آبزیان

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - سه شنبه ششم آبان 1399 

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)

فرآیند تهیه کنسانتره پروتئین ماهی(FPC)
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی، مینا احمدی، رضا روار         بازدید: 1115 مرتبه
دستورالعمل ترویجی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - سه شنبه ششم آبان 1399 

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی ، مینا احمدی         بازدید: 876 مرتبه
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - چهارشنبه بیست و سوم مهر 1399 

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: معصومه رهنما، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی، مهدی آل بوفیتیله، اسماعیل صفری و رضا روار         بازدید: 937 مرتبه
مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
نویسنده: افشین فهیم         بازدید: 1183 مرتبه
تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
نویسنده: سیدحسن جلیلی، قربان زارع گشتی،معصومه رهنما سنگاچینی،فرشته خدابنده،افشین فهیم         بازدید: 1299 مرتبه
تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی،سیدحسن جلیلی، فرشته خدابنده، عظمت دادای قندی         بازدید: 1214 مرتبه
1