تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
معصومه رهنما سنگاچینی،سیدحسن جلیلی، فرشته خدابنده، عظمت دادای قندی
ماریناد فرآورده نیمه حفظ شدهای
است که به کمک اسیدهای خوراکی نظیر اسید استیک، نمک و نگهداری فرآورده در محلی سرد،
از رشد و نمو میکروارگانیسمهای عامل فساد مواد غذایی و فعالیت آنزیمها جلوگیری
بعمل میآید. ماریناد ماهی در قرن هفدهم نقش مهمی در اقتصاد غذایی مردم اروپای
شمالی داشته است.خط تولید این فرآورده نسبتاً ساده بوده و نیاز به سرمایهگذاری
کلان ندارد. بنابراین با دستیابی به فنآوری تولید این محصول میتوان اقدام به راهاندازی
کارگاههای کوچک تا کارخانجات بزرگ تولید ماریناد نمود. از ماریناد بعنوان غذای
اصلی انسان، بصورت پیشغذا و گاهی بعنوان چاشنی غذا استفاده می شود.
تولید محصول جدید آماده مصرف و ایجاد ارزش افزوده، تنوع
بخشی به فرآوردههای آبزیان با امکان ایجاد طعمهای بسیار متنوع از ماهی قزلآلا و
رونق اقتصادی و افزایش اشتغالزایی در کشور از اهداف تولید ماریناد گرم از ماهی قزل
آلا ی رنگین کمان می باشد