کتاب " استانداردهاي بينالمللي و مديريت ايمني غذا " نتیجه پژوهش های دکتر حامد اهری، دکتر عباسعلی مطلبی و سایر همکاران می باشد. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی خانم دکتر حوریه شالچی انجام شده است که که در 250 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
سرمایهگذاریهای قابل قبول در کشور انجام شده و میشود که با توجه به پتانسیلها، توانمندیها، استعدادها و امکانات فراوان خدادادی كه در کشور عزیز ایران اسلامی ماست و از سويي، شاخصهای بهداشتی و استانداردهای ملی مورد انتظار و پیشگامی در رعایت تمامی مقررات و استانداردهای ملی و بینالمللی و دستیابی به بهترین کیفیت در تولید، فرآوری، عملآوری و عرضه و نگهداری مواد غذایی سالم و بهداشتی،توجه به مقولة ایمنی و سلامت غذا یا بهتر بگويیم مدیریت هوشمندانه و آگاهانه بر ایمنی غذا، مستلزم ارائه دانش فنی، افزایش سطح آگاهیها، ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی، شاخصها و استانداردهای بینالمللی برای دستیابی به هدف مقدس امنیت غذایی میباشد بطوریکه علاوه بر تأمین غذای ایمن برای مردم خوب کشورمان، جایگاه و سهم خودمان را در بازارهای جهانی با فرض اینکه رقابت سنگینی با کشورهای مختلف و پیشرو دنيا پیش رو داریم، بتوانیم سهم مناسبی را برای تولیدکنندگان و صادر کنندگان منابع غذایی کشورمان فراهم نمائیم.