استانداردهاي بين‌المللي و مديريت ايمني غذا
چهارشنبه 23 مرداد 1398

استانداردهاي بين‌المللي و مديريت ايمني غذا

کتاب های منتشره سالهای 73 - 93    |    1238 بازدید    |    سال انتشار: 1388    |    قیمت: 48000 ریال   

خلاصه:  رویکرد مجموعه حاضر توسعه تحقیقات کاربردی برای افزایش پایداری و تولید مواد غذايي با منشأ آبزی با رعایت استانداردهای ملی و بین‌المللی می‌باشد.

عنوان کتاب به زبان اصلی: استانداردهاي بين‌المللي و مديريت ايمني غذا
مؤلفین:‌ -دکتر حامد اهری,دکتر عباسعلی مطلبی و سایر همکاران-
مترجمین:
دانلود کتاب:دانلود
کتاب " استانداردهاي بين‌المللي و مديريت ايمني غذا " نتیجه پژوهش ‌های دکتر  حامد اهری، دکتر عباسعلی مطلبی و سایر همکاران می باشد. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی خانم دکتر حوریه شالچی انجام شده است که که در 250 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
سرمایه‌گذاریهای قابل قبول در کشور انجام شده و می‌شود که با توجه به پتانسیل‌ها، توانمندی‌ها، استعدادها و امکانات فراوان خدادادی كه در کشور عزیز ایران اسلامی ماست و از سويي، شاخص‌های بهداشتی و استانداردهای ملی مورد انتظار و پیشگامی در رعایت تمامی مقررات و استانداردهای ملی و بین‌‌المللی و دستیابی به بهترین کیفیت در تولید، فرآوری، عمل‌آوری و عرضه و نگهداری مواد غذایی سالم و بهداشتی،‌توجه به مقولة ایمنی و سلامت غذا یا بهتر بگويیم مدیریت هوشمندانه و آگاهانه بر ایمنی غذا، مستلزم ارائه دانش فنی، افزایش سطح آگاهیها، ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی، شاخص‌ها و استانداردهای بین‌‌المللی برای دستیابی به هدف مقدس امنیت غذایی می‌باشد بطوریکه علاوه بر تأمین غذای ایمن برای مردم خوب کشورمان، جایگاه و سهم خودمان را در بازارهای جهانی با فرض اینکه رقابت سنگینی با کشورهای مختلف و پیشرو دنيا پیش رو داریم، بتوانیم سهم مناسبی را برای تولیدکنندگان و صادر کنندگان منابع غذایی کشورمان فراهم نمائیم.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code