به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، مراسم جشن محصول طرح ترویجی ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازارپسند برگزار گردید.این مراسم در قالب دو بخش سخنرانی، معرفی محصول و توزیع محصول صورت گرفت. ابتدا دکتر مرتضوی، رئیس پژوهشکده از جایگاه ساردین ماهیان در سبد غذایی جامعه، ارزش غذایی بالای این آبزیان و اهمیت ایجاد ارزش افزوده و فرایند تولید محصولات ساردین، چشم انداز و سیاست های بخش اجرا و اهمیت سرمایه گذاری های بخش خصوصی در جهت استفاده از پتانسیل های بومی شیلاتی استان نکته هایی را بیان داشت. همچنین در انتهای مراسم از مهندس کریم زاده، مجری طرح در به ثمر رسیدن پروژه تقدیر و تشکر گردید. محصولات ارائه شده در این جشن شامل: ماهی ساردین دودی، نمک سود و خشک با طعم های فلفلی، موسیر و بندری بود. در پایان بازخورد مصرف کنندگان از کیفیت محصولات به منظور ارتقاء فرآیند تولید در گام های آینده ثبت گردید.