موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، در راستای رسالت و اهداف عالیه در حوزه آبزی پروری اقدام به برگزاری نشست یک روزه تحت عنوان "فناوری های نوین درساخت خوراک آبزیان" با حضور سخنرانانی از بخش های خصوصی و دولتی نمود. در این نشست متخصصین و علاقه مندان شرکت کننده با آخرین دستاوردها و فناوری های نوین در ساخت خوراک آبزیان از جمله میگوی وانامی، ماهیان خاویاری، ماهیان سرد آبی و خاویاری آشنا شدند.
دستاورد های مهم این نشست شامل:
تدوین فرمولاسیون های نوین جیره های غذایی میگوی وانامی.
|
استفاده از اشعه ایکس در کنترل کیفی غذا.
|
استفاده از مواد اولیه جدید در تولید خوراک آبزیان.
|
تکنولوژی تولید جیره های غذایی میکرو و استراتژی های تغذیه لارو ماهیان دریایی.
|
استفاده از فناوری های نوین در خوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان.
|
پیشرفت های جدید در خوراک ماهیان خاویاری.
|