شنبه بیست و یکم مهر 1397 

فرآوری ماهیان ریز و ضایعات آبزیان

جلسه فرآوری ماهیان ریز و ضایعات آبزیان برای مصارف انسانی و دامی با مشارکت دانشگاه واخنینگن و بخش خصوصی برگزار شد
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 2111 مرتبه | 1 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، دومین جلسه بررسی پروپوزال دانشگاه واخنینگن و فرآوری ضایعات با حضور دکتر پورکاظمی، رئیس موسسه، دکتر مرتضایی، معاون پژوهش و فناوری، دکتر مرادی، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی، دکتر غفاری، رئیس بخش زیست فناوری، دکتر خدایی، دبیر اتحادیه تولید و تجارت آبزیان، دکتر قربانی، کارشناس فرآوری سازمان شیلات و جمعی از مدیران و بسته بندی آبزیان از کل کشور و نیز جمعی ازکارشناسان فرآوری موسسه، پژوهشکده ساری و انزلی تشکیل گردید. دکتر مرتضایی ابتدا ضمن عرض خیر مقدم، فعالیت های موسسه را بیان نمودند در ادامه دکتر خدایی با ارائه گزارش میزان ضایعات تولید شده در کارخانه های فرآوری و کارخانه های کنسرو سازی را ارائه کرد. مهندس زارع گشتی از مرکز یونیدو در مورد پروژه های مورد نیاز جهت مشارکت با دانشگاه واخنینگن گزارشی داد. مبحث فرآوری ضایعات جهت بهره برداری از ضایعات حاصل از کارخانه های فرآوری و بسته بندی در همان کارخانه با ایجاد یک خط فرآوری د رکنار خط اصلی با ارائه طرح دکتر صفری مبنی برتولید بیوسیلاژ از ضایعات ماهی قزل آلا و استفاده از محصول حاصل در خوراک ماهی، شرکت های حاضر طرح ارائه شده را انجام پذیر دیدند و موافقت نمودندکه جهت ایجاد خط فرآوری ضایعات درشرکت های مورد نظر با همکاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور اقدام نمایند. و در ادامه پروپوزال دانشگاه واخنینگن بررسی گردید و مقرر گردید براساس گزارش سازمان شیلات ایران از ذخایر فانوس ماهیان و موتو ماهیان با همکاری موسسه، بخش خصوصی و دانشگاه واخنینگن فرآوری نموده و محصولات با ارزش افزوده بالا تولید نمایند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code
پرسش
موافقم 0
مخالفم 0
حسن غلامپور   (چهارشنبه 27 مرداد 1400)
سلام خسته نباشید خدمت شما ایا در شیراز هم امکان دارد بزنیم بعد شما می توانید هم مشاوره بدهید یا نه حداقل سرمایه لازم چقدر است ایا برای من که سرمایه کم دارم امکان چنین کار های هست و صرفه اقتصادی دارد یا نه