چهارشنبه یازدهم مهر 1397 

همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده

همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده در سالن فجر سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 1968 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ، همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده ، روز سه شنبه مورخ10 مهرماه 1397 در محل سالن فجر سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.در ابتدا دکتر ذوالفقاری ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ضمن خیر مقدم به حضار و تشکر از دست اندرکاران برگزاری همایش اظهار داشتند تولیدات کشاورزی استان تهران به 5 میلیون و 700 هزار تن می رسد و تولیدات ان استان به اندازه آذربایجان غربی و حتی 2 برابر کردستان می باشد. بیش از 8 درصد صادرات مصولات کشاورزی مربوط به استان تهران بوده که مربوط به مصولات زراعی و باغی و آبزیان می باشد. میزان تولید در استان تهران 5/2 کیلوگرم است و این استان رکورد دار مصرف بهینه آب می باشد . همچنین 30 درصد گلخانه های کشور مربوط به استان تهران است. در سال گذشته تولید آبزیان در این استان 200 تن در هکتار بوده و در پرورش ماهیان زینتی رکورد دارمی باشد. در ادامه دکتر حاجی زاده، دبیر علمی همایش به نحوه برگزاری همایش و تعداد مقالات اشاره نموده و اظهار داشتند بیش از 60 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که 51 مقاله بصورت سخنرانی و پوستری پذیرفته شد. ایشان در ادامه به مشارکت و حضور فعال کارشناسان ، محققین و افراد صاحب نظر در زمینه غذای زنده از موسسات پژوهشی ، سازمان ها و اساتید دانشگاه و دانشجویان و شرکت های تولید کننده غذای زنده و همچنین شرکت های دانش بنیان در این زمینه اشاره نمودند.
این همایش از ساعت 9 صبح الی 19 عصر با ارائه سخنرانی های کلیدی و مقاله های کاربردی بصورت سخنرانی و پوستر و 3 کارگاه آموزشی با موضوعات اقتصاد و کسب و کار در تولید غذای زنده ، آشنایی با روش های تکثیر و پرورش جلبک و غنی سازی غذای زنده با تاکید بر آرتمیا برگزار شد .
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code