به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، در راستای اجرایی نمودن قرارداد طرح ترویجی تولید فرآورده های بازار پسند از ساردین ماهیان، طی هماهنگی قبلی جلسه‌ای با نمایندگان تعاونی‌های صیادی و آقای سلامی، مدیر شرکت فرآوری شهاب نقره‌ای قشم در محل شیلات قشم با حضور دکتر مرتضوی، رئیس پژوهشکده مزبور، مهندس پرورش، رئیس شیلات قشم، مهندس کریم زاده، کارشناس ارشد بخش فرآوری و مجری طرح ترویجی فرآوری ساردین ماهیان، دکتر سالارپوری، رئیس بخش ارزیابی ذخایر در پژوهشکده برگزار شد. ابتدا جلسه مهندس پرورش با معرفی حضار و بحث اهمیت استفاده از پژوهش و ترویج یافته‌های پژوهشی در بهبود کیفیت آبزیان و نقش ترویج فرآوری ساردین ماهیان در بالا بردن سرانه مصرف آغاز گردید. سپس دکتر مرتضوی به معرفی سابقه تحقیقات شیلات پرداختند و مسئولیت اصلی تحقیقات را کمک به پایداری تولید ذکر نمودند. رویکرد تحقیقات شیلات را در مسیر کمک به بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در کشور، تغییر و اصلاح فرهنگ عادات مصرف غذایی درکشور با جایگزینی فرآورده های دریایی به جای تنقلات مضر، تنوع بخشی به محصولات دریایی و بالابردن مصرف پروتئین دریایی و استفاده بهینه ازماهیان کم ارزش وکم مصرف کنونی با کمک طرح های ترویجی بیان نمودند. سپس مهندس کریم زاده در خصوص اهمیت فرآوری ماهیان سطح زی ریز و توانایی‌های پژوهشکده در خصوص تولید محصولات با ارزش افزوده و تعیین ارزش غذایی این ماهیان را تشریح کردند. در پایان جلسه مقرر گردید تا تفاهم‌نامه همکاری جهت پروژه ترویجی فرآوری ساردین ماهیان توسط مهندس کریم زاده تنظیم گردد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code