سه شنبه بیست و ششم دی 1396 

جشنواره فرآورده های کیلکا

جشنواره فرآورده های کیلکا در راستای اجرای مصوبات کمیسیون های عالی شیلات و معرفی دستاوردهای قابل تجاری سازی برگزار گردید
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 3489 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، مراسم جشنواره فرآورده های کیلکا در راستای اجرای مصوبات کمیسیون های عالی شیلات و معرفی دستاوردهای قابل تجاری سازی موسسه مزبور با حضور معاون محترم وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، اتحادیه صیادی استان های شمالی کشور، صاحبان صنعت فرآوری آبزیان، مدیران شیلاتی و کارشناسان در سالن کنفرانس سازمان شیلات ایران برگزار گردید. در این مراسم دکترگلشاهی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان، گزارشی درخصوص وضعیت بازار مصرف و فرآوری کیلکا در کشور و دکتر خانی پور، رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور، گزارشی درخصوص تحقیقات انجام شده در زمینه فرآوری کیلکا ارائه کردند. در ادامه دکتر پورکاظمی، رئیس موسسه، به تحقیقات انجام شده در زمینه فرآوری ماهی کیلکا پرداختند. در پایان دکتر صالحی، رئیس سازمان شیلات ایران، بر اهمیت تأمین امنیت غذایی، افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی آبزیان و ورود ماهی کیلکا در بازار و ترویج مصرف آن در مدارس و صادرات فرآروده های کیلکا تأکید کردند. در پایان مراسم حاضرین با 11 محصول فرآوری شده کیلکا شامل کنسرو فیش بال در روغن، کنسرو فیش بال در سس، کنسرو کیلکا در روغن، کنسرو کیلکا در سس، کنسرو قیمه با فیش بال، کنسرو قورمه با فیش بال، واویشکای کیلکا، فیش فینگر، فیش برگر، کیلکای دودی گرم و سرد، مارینای کیلکا گرم و سرد، مایع ماکارونی کیلکا، روغن تصفیه شده کیلکا و بستنی غنی شده با پروتئین ماهی کیلکا پذیرایی شدند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code