به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور، سمینار علمی تحت عنوان "جایگزینی روغن ماهی با روغن های گیاهی در جیره غذایی ماهیان" در مورخه 3 دی 96 توسط مهندس صاحبعلی قربانی از محققین پژوهشکده مزبور، در سالن جلسات برگزار گردید. در این کارگاه، استفاده از روغن های گیاهی نظیر کانولا و سویا به جای روغن ماهی در جیره غذایی ماهیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. خاطر نشان می گردد، از سال 2000 میلادی، مطالعه روی جایگزینی روغن ماهی با روغن های گیاهی به شدت افزایش یافته است. از سوی دیگر، با توجه به کاهش صید جهانی آبزیان و افزایش تولید از طریق صنعت آبزی پروری، نیاز به خوراک ماهی و در نتیجه تامین روغن ماهی مورد نیاز افزایش یافته، بنابراین بحث جایگزینی روغن ماهی با منابع چربی جایگزین از اهمیت زیادی برخواردار شده است. در ادامه، سخنران به پرسش های حاضرین پاسخ داد.