چهارشنبه بیست و نهم آذر 1396 

برگزاری همایش سفره آبزیان

همایش سفره آبزیان توسط موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و به منظور افزایش مصرف آبزیان در میان نظامیان کشور برگزار شد
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 3319 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، همایش سفره آبزیان به منظور معرفی انواع فرآورده های آبزیان نظیر فیش برگر، فیله ماهی، قزل آلای دودی، کوفته ماهی، گوشت چرخ کرده ماهی (مناسب برای انواع خوراک ها) کیلکای دودی، سوسیس ماهی، فیش فنگر و پنیر ماهی با همکاری شرکت آبزی پژوهان پیشگامدر تاریخ 29 آذر 96 از ساعت 11 لغایت 13 برگزار گردید. در این همایش کهدر راستای تفاهم نامه با نیروی دریائی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، محصولات تولید شده از دانش فنی به دست آمده توسط محققین موسسه به منظور افزایش مصرف آبزیان بین نیروهای مسلح و خانواده های آنها معرفی شد. خاطر نشان می گردد این همایش با حضور سیزده یگان آماد تغذیه ارتس جمهوری اسلامی و مسئولین بهداشتی ستاد مشترک نیروهای مسلح تشکیل شد و در آن رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی مطالب ارزشمندی در خصوص معرفی موسسه و توانمندی های آن در عرضه انواع محصولات تولیدی ارایه دادند که مورد استقبال شرکت کنندگان در این همایش قرار گرفت. در پایان نیز غذاهای تولیدی از انواع آبزیان ماکول به اشکال مختلف در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code