به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، پیرو برگزاری کارگاه آموزشی پرورش صدف های خوراکی که در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور مدرسان ایتالیایی در پژوهشکده مزبور برگزار شد، هیاتی در همین راستا که متشکل از دکتر مرتضوی، دکتر احتشامی، مهندس رامشی و مهندس محبی، مدیرکل شیلات هرمزگان، از مزارع پرورش صدف ماسل، کلم و کارخانه فرآوری کلم المار در کشور ایتالیا بازدید کردند. در این کارخانه روزانه دویست تن کلم فرآوری می شود. در اولین مرحله با دستگاه های اتوماتیک کلم به مدت دوازده ساعت شستشو داده شده و پس از اطمینان از کیفیت، سایز بندی و بسته بندی می گردد. بازدید از مزارع پرورش صدف و ماسل در دریای آدریاتیک و همچنین مزارع پرورش کلم در لاگون مورانا یکی دیگر از برنامه های بازدید بود و طی جلسات متعددی با کارشناسان ذیربط در خصوص انتخاب گونه و تکنیک های پرورش بحث و تبادل نظر شد. با توجه به هماهنگی های قبلی جلسه ای مشترک با حضور مدیر بخش تحقیقات سازمان یونیمار، دکتر پائولو برونزی، نایب رئیس انجمن ماهیان خاویاری و کارشناسان مرتبط، پروپوزال تدوین شده و توسط کارشناسان ایتالیایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد پروپوزال نهایی پس از انجام اصلاحات در موعد مقرر ارسال شود.