به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، کنگره بین المللی غذاهای دریایی با حضور محققین و دانشمندانی از قاره های آمریکا، اروپا و آسیا در شهر ریکاویک ایسلند، برگزار گردید. در این کنگره که یکی از معتبرترین ها در نوع خود می باشد، مهندس زارع گشتی از محققین پژوهشکده مزبور، به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران، مقاله ای تحت عنوان "تولید فیش پیست از گوشت چرخ شده ماهی کیلکا" را ارایه نمود که مورد استقبال قرار گرفت. خاطر نشان می گردد در این کنگره، علاوه بر برگزاری سخنرانی های علمی، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه های تخصصی در ارتباط با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی برای تولید غذاهای دریایی نیز برگزار شد.