به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، میگوی ریز آب شیرین ماکروبراکیوم نیپوننس به عنوان یک گونه غیر بومی در چند سال اخیر در کشور و تالاب انزلی ظهور نموده و به دلیل افزایش بسیار زیاد، ذخایر آن در این تالاب در حال تبدیل شدن به یک معضل زیستی می باشد. روش های بهینه صید و فرآوری این میگو بر اساس سفارش سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان و هدایت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در حال اجرا می باشد. در راستای ایجاد تقاضا برأی مصرف انسانی، پروژه تحقیقاتی این گونه میگو در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده مزبور آغاز گردیده و به دو روش (آون و آتموس) خشک شده و پس از جداسازی عضله خشک، طی فرایندی صنعتی به پودر سوپ میگو تبدیل می گردند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code