به گزارش روابط عمومی پژوهشکده میگوی کشور، کارگاه ترویجی "کاربرد پروبیوتیک در صنعت میگو" با حضور کارشناسان و فعالین صنعت پرورش میگوی استان در تاریخ 24 اردیبهشت 96 در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی بوشهر با همکاری مشترک مدیریت ترویج کشاورزی، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و شرکت تک ژن زیست برگزار شد. در این کارگاه یک روزه که با هدف آشنایی هرچه بیشتر با محصول پروبیوتیک بومی تک سل و بهره مندی از مزایای استفاده از آن، بر اهمیت استفاده از پروبیوتیک و نقش آن در تغذیه میگو و بهبود شرایط محیطی تاکید و مراحل تولید دانش فنی آن و تاثیر اقتصادی استفاده از پروبیوتیک بر پرورش میگو به صورت مبسوط ارائه شد. در پایان به شرکت کنندگان در کارگاه گواهی حضور اعطاء گردید. خاطر نشان می گردد پژوهشکده میگوی کشور، طرح تولید پروبیوتیک باکتریایی بومی را در سال 1387 آغاز و در طی مدت 5 سال و در 6 فاز متوالی ذیل، پروبیوتیک باکتریایی بومی با نام تجاری تک سل را تولید کرده و نهایتا در شهریور ماه 1395، مجوز تولید این محصول با برند "تک سل" از سازمان دامپزشکی کشور اخذ گردید. لازم به ذکر است که پروبیوتیک تولید شده از سویه‌های بومی جداسازی شده از اکوسیستم آبی کشور بوده و سازگاری کامل با شوری، دما و pH محیط را داشته و تعامل سازنده با سایر فلور مطلوب استخر و انتاگونیسم کامل با باکتری‌های پاتوژن نشان می‌دهد. استفاده از پروبیوتیک‌های وارداتی، علاوه بر ایجاد مشکلات زیست محیطی و بر هم زدن تعادل موجود در فلور میکروبی اکوسیستم‌های آبی، فاقد سازگاری با شرایط منطقه می‌باشد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code