َ
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، آقایان دکتر شریعتی استاندار محترم خوزستان و دکتر حاجتی رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه استان در تاریخ 8 اردیبهشت ماه بازدیدی از ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام داشته و طی آن از نزدیک در جریان فعالیتهای پژوهشی این پژوهشکده در حوزه ماهیان دریایی قرار گرفتند.
در این بازدید دکتر مرمضی رئیس پژوهشکده گزارشی از فعالیت ها، دستاوردها، توانمندی ها، امکانات، وضعیت نیروها، تجهیزات و اقدامات انجام شده در خصوص اقتصاد مقاومتی و... ارائه نمودند. ایشان همچنین اظهار داشتند، با توجه به پیش بینی برنامه تولید 200 هزار تن ماهی در قفس، عمده این پیش بینی با توجه به نوار ساحلی جنوب کشور متعلق به ماهیان دریایی می باشد. قسمت حساس و مهم ترین حلقه زنجیره تولید تأمین بچه ماهی دریایی می باشد که گونه های بومی و اقتصادی مهمی مانند سبیطی، شانک و هامور در دستور کار ایستگاه قرار دارند.
دکتر مرمضی در ادامه توضیحاتی را پیرامون پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور ارایه نموده و افزودند این پژوهشکده با بیش از دو دهه فعالیت در زمینه ماهیان دریایی، آمادگی دارد با توجه به دستیابی به بیوتکنیک تکثیر و پرورش ماهیان دریایی، تهیه مولدین پرورشی و غذای زنده ( جلبک، روتیفر و آرتمیا)، ضمن ارائه دستاوردها به بخش خصوصی و اجرا همکاری لازم را در زمینه مشاوره های فنی در تمامی مراحل تولید بچه ماهیان دریایی ارائه نماید.
در ادامه آقای دکتر شریعتی ضمن ارزشمند بر شمردن فعالیت ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام در سطح ملی و منطقه ای، تجهیزات و بناهای ایستگاه را فرسوده بر شمردند و ضمن تأکید بر ادامه فعالیت ایستگاه با توان هرچه بیشتر از سازمان برنامه و بودجه استان برای تأمین اعتبار لازم و از رئیس پژوهشکده برنامه اولویت های ضروری را خواستار شدند تا در آینده نزدیک و در جلسه ستاد توسعه شیلات استان که در محل پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور برگزار خواهد شد بررسی گردد.