چهارشنبه بیستم بهمن 1395 

برگزاری کارگاه آموزشی" اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی (گوشت پالایش شده ماهی)"

کارگاه دو روزه آموزشی اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی گوشت پالایش شده ماهی دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی برگزار گردید
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 2600 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در روز چهارشنبه مورخ 95/11/13 کارگاه آموزشی با عنوان" اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" توسط آقای مهندس رفیع پور دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار شد.
در این دوره نحوه تهیه سوریمی و همچنین ارزیابی کیفیت سوریمی (خام ویخ زده) با دو روش فیزیکی ( تعیین حالت ارتجاعی نمونه با دستگاه رئومتر ، مقدار سفیدی نمونه بادستگاه سنجش سفیدی ) و حسی ( آزمایش تا کردن ، آزمایش گاز زدن ) برای فراگیران و کارشناسان شیلاتی ارائه شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code