به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در روز چهارشنبه مورخ 95/11/13 کارگاه آموزشی با عنوان" اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" توسط آقای مهندس رفیع پور دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار شد.
در این دوره نحوه تهیه سوریمی و همچنین ارزیابی کیفیت سوریمی (خام ویخ زده) با دو روش فیزیکی ( تعیین حالت ارتجاعی نمونه با دستگاه رئومتر ، مقدار سفیدی نمونه بادستگاه سنجش سفیدی ) و حسی ( آزمایش تا کردن ، آزمایش گاز زدن ) برای فراگیران و کارشناسان شیلاتی ارائه شد.