سه شنبه بیست و هشتم دی 1395 

استفاده از رژیم غذائی شور در آب شیرین

جلسه دفاعیه پروژه تحریک سیستم تنظیم اسمزی و مقایسه عملکرد رشد بچه ماهی سفید کمتر از یک گرم با استفاده از رژیم غذائی شور در آب شیرین روز دوشنبه 27 دیماه 95 در پژوهشکده اکولوژی دریای خزر برگزار شد
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 2518 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر جلسه دفاعیه پروژه" تحریک سیستم تنظیم اسمزی و مقایسه عملکرد رشد بچه ماهی سفید کمتر از یک گرم، با استفاده از رژیم غذائی شور در آب شیرین " توسط آقای دکترسید محمد وحید فارابی ساعت 10روزدوشنبه 95/10/27 در سالن جلسات این مرکز برگزار گردید.
در این تحقیق از مکمل نمک کلرید سدیم در غذا برای تحریک سیستم تنظیم یونی_اسمزی بچه­ماهیان سفید (حدود یک گرم) در محیط آب شیرین استفاده گردید. این آزمایش با هدف افزایش میزان بقاء و توانایی رشد بچه ماهیان به هنگام رهسپاری به آب لب­شور صورت گرفت. میانگین وزن اولیه بچه ماهیان 0/01±0/91 گرم (میانگین± خطای استاندارد) بود. نتایج نشان داد که در مرحله یک در تیمار شاهد، تغییری در بافت کلیه مشاهده نشد. همچنین تفاوتی بین بافت کلیه در تیمارهای تغذیه شده با مکمل نمک و بدون آن مشاهده نگردید. امااختلاف معنی داری بین اندازه گلومرول و لوله های کلیوی بین دو محیط آب شیرین و لب­شور (بین مرحله یک و دو) مشهود بود (0/05>P). بهترین نتیجه افزایش وزن وکارایی رشد (ضریب چاقی، نرخ رشد ویژه) و بالاترین میزان بازدهی غذا و نسبت کارایی پروتئین و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار دو با تغذیه از 5 درصد مکمل نمک کلرید سدیم در جیره بدست آمد(0/05>P).
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code