به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در راستای انجام پروژه بررسی پراکنش گیاه سنبل آبی در تالاب انزلی تمامی بخشها اعم از پهنه های باز آبی نواحی غربی، مرکزی و شرقی، کانالها و رودخانه های ورودی همچنین نواحی حاشیه ای توسط مجری پروژه دکتر علیرضا میرزاجانی از پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور مورد بررسی قرار گرفت.
بواسطه بارندگی ماههای اخبر و وجود سیلابهای موقت امکان گشتزنی در اکثر مناطق میسر گردید. نتایج بررسی نشان داد که یک سال پس از اولین مشاهده سنبل آبی در دو بخش کوچک از تالاب انزلی، گیاه مهاجم در کل بخش غربی پراکنش یافته است.
گیاه مذکور از واحدهای کوچک یک بوته ای تا وسعت بیش از 10 مترمربعی رویت گردید. این گیاه با سایر گیاهان حاشیه ای از قبیل نی و لویی و گیاهان شناور مثل آزولا همراه بوده و در بسیاری از مناطق گل دار بودند.
جمع آوری گیاه مذکور در بسیاری از نقاط بواسطه عدم دسترسی، بسیار دشوار می باشد. به دلیل رشد سریع گیاه احتمال توسعه شدید آن در نواحی پراکنش یافته زیاد بوده که لزوم جمع آوری آن طی جلسه ای در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان به استحضار سازمان های مسئول رسید.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code