به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور این مقاله با عنوان بررسی اثرات عصاره آلوئه ورا (Aloevera) بر شاخص های رشد، ترکیب لاشه و فلور باکتریایی روده تاسماهی سیبری (Acipenserbaerii) در بهار 1395 مجله علمی شیلات ایران به چاپ رسید و جزء پربازدیدترین مقالات شش ماهه اخیر این مجله انتخاب گردید. مقاله مذکور حاصل بخشی از رساله دکتری تخصصی (Ph.D) مهندس سهیل بازاری مقدم، دانشجوی پژوهش محور پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی تحت عنوان"بررسی اثرات سطوح مختلف فرم های ساده و نانوسفر عصاره آلوئه ورا (Aloevera) بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی از پارامترهای بیوشیمیایی و ایمنولوژی تاسماهی سیبری" می باشد.
بررسی نتایج این تحقیق نشان داد که عصاره آلوئه ورا به میزان 1% و 1/5% به عنوان یک مکمل غذایی می تواند نقش بسیار مفیدی در افزایش میزان رشد و نیز بهبود میکروفلور مفید روده تاسماهی سیبری ایجاد نماید و به عنوان یک ماده افزودنی در جیره غذایی این ماهی مورد استفاده قرار گیرد.