به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن این کارگاه با هدف آموزش کلیه کارکنان مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور (تحقیقاتی، اداری، مالی و پشتیبانی) توسط دکتر کاظم عبدی از سازمان دامپزشکی کشور و دکتر محمدرضا مهرابی از مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور آموزش داده شد عناوین سرفصل های تئوری و عملی کارگاه به شرح ذیل می باشد:
سرفصل های تئوری:
  • مقدمه، تاریخچه و کاربردHACCP، مزایا و معایب اجرای آن در آبزی پروری
  • عملیات بهینه آبزی پروری در مرکز SPF قزل آلا شامل: GAP، GMP و GHP
  • اصول 12 گانه و مراحل اجرایی HACCP در مرکز SPF قزل آلا
  • تعریف، اهداف، اصول و نحوه استقرار امنیت زیستی (Biosecurity) در مرکز SPF قزل آلا
  • اصول مدیریت بهداشت آبزی، عامل بیماریزا و نیروی انسانی در امنیت زیستی مرکز SPF قزل آلا
  • نظام نامه ها و دستورالعمل های بهداشتی ایمنی زیستی در مرکز SPF قزل آلا
    سرفصل عملی:
  • بکارگیری GHP در مرکز SPF قزل آلا
    در خاتمه بازدیدی از عملیات استانداردسازی سالن پیش قرنطینه جهت انتقال پیش مولدین از مزارع منتخب طرح کلان SPF قزل آلا انجام پذیرفت و در رابطه با بهینه سازی اقدامات انجام شده بحث و تبادل نظر گردید.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code