به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی – انزلی در راستای تجاری سازی پروژه های خاتمه یافته بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی اولین جلسه تخصصی تدوین ضابطه ویژگی های بهداشتی تولید صنعتی سوسیس ماهی با حضور مدیران وکارشناسان صاحب نظر کشوری ازآزمایشگاه مجاز وزارت جهاد کشاورزی،مرکزآزمایشگاه های مرجع کنترل غذا ودارو در معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بخش بیوتکنولوژی وفرآوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور وبخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در محل ساختمان مرکزی سازمان غذاودارو کشور در تهران برگزار شد.

براساس نتایج تحقیقات انجام شده در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (یونیدو) پس ازتاییدیه پیش نویس ومستندات ارایه شده درراستای تدوین ضابطه بهداشتی تولید صنعتی سوسیس ماهی تحت لبسانس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی برای اولین بارپروانه ساخت آن برای تولید انبوه درکشور صادر خواهد شد.

انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code