به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی – انزلی امروزه کمتر کسی است که از خواص درمانی گیاه سیر بی اطلاع باشد. بدین منظور پژوهشگران پژوهشکده ی آبزی پروری آبهای داخلی در پروژه ای تحقیقاتی تحت عنوان "بررسی تاثیر عصاره سیر بر عملکرد، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی ماهی قزل آلا ی رنگین کمان" در شهرستان طارم استان زنجان" به بررسی این گیاه در جیره غذایی این ماهی می پردازند. هدف از اجرای این پژوهش که به درخواست مدیریت شیلات استان زنجان صورت می گیرد، تعیین حد مطلوب عصاره سیر در جیره غذایی، تاثیر عصاره سیر در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی و ارائه دستور العمل فنی در خصوص نحوه استفاده از عصاره سیر در جیره غذای ماهی قزل آلای رنگین کمان است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code