سه شنبه بیست و یکم مهر 1394 

برگزاری دومین جلسه طبقه بندی ماهیان حلال گوشت

دومین جلسه طبقه بندی ماهیان حلال گوشت با دستورکار تعریف ماهی و فلس از نظر عرف در روز یکشنبه 94 7 19 در سازمان ملی استاندارد ایران با حضور نمایندگان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی آقایان دکتر فرهاد کی مرام و دکتر یزدان مرادی تشکیل گردید
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 1571 مرتبه | 0 نظر
در این جلسه آقایان حضرت آیت ا... انصاری قمی، حجت الاسلام والمسلمین کلانتری، حجت الاسلام و المسلمین وحیدی نژاد، دکتر نور محمدی، دکتر ستاری، دکتر شجاعی ، دکتر کرباسی و مسئولین موسسه استاندارد حضور داشتند.
در جلسه توضیحاتی در مورد Shell fish, Fin fish داده شد و حاضران در جلسه بر تعریف ماهی به عنوان مهره دار آبزی، اسکلت، اندام حرکتی و شکل آن توافق کامل داشتند و در تعریف ماهی حلال نیز شرط واجد فلس بودن، عدم سبعیت و زند ه زایی ماهی و دست و پا در آبزیان مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت. نماینده موسسه در مورد دندان های درنده توضیح داد که منظور از این کلمه نوع شکارچی بودن برخی کوسه ها می باشد که به لحاظ رفتار شکارچی بودن دارای دندانهای قویتری به منظور گاز گرفتن و تلف کردن طعمه دارد که این خاصیت در برخی از سایر ماهیان استخوانی فلس دار نیز وجود دارد، مقررگردید در جلسه آتی بحث صحت درنده خویی کوسه ماهیان یا یکی از انواع تولید مثل و زاد و ولد کوسه ماهیان (زنده زایی) مورد بحث قرار گیرد، در این خصوص از کلیه همکاران موسسه، پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی درخواست می گردد، در صورتیکه اطلاعات یا منابعی در اختیار دارند ، با بخش بیولوژی و ارزیابی ذخایر موسسه تماس حاصل فرمایند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code