به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور معاون مطالعات پایه و طرحهای جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، هدف از این نشست را آشنایی با پتانسیل ها و توانمندی های پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، به منظور اجرای پروژه های تحقیقاتی، با محوریت مصرف بهینه آب در فعالیت های آبزی پروری و مدیریت پساب مزارع پرورش ماهی خواند.
“هوشنگ حسونی زاده" با اشاره به سوابق طولانی و پربار پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور در مطالعه و اجرای پروژه های علمی, تحقیقاتی در استان خوزستان، از همکاری مشترک با آن پژوهشکده استقبال و بیان کرد: با توجه به بروز بحران جهانی آب باید به مدیریت پساب، نگرشی نوین و علمی داشته باشیم.
در ادامه جلسه دکتر جاسم غفله مرمضی رئیس پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور از محدودیت منابع آبی سخن گفت و ملاحظات زیست محیطی در مقوله پرورش ماهی را از اولویت های برنامه های پژوهشکده متبوع خود خواند.
در این نشست طرح های پرورش همزمان ماهی و گیاه در سیستم مدار بسته با استفاده از پساب مجتمع های پرورش ماهی و استفاده از تالاب های مصنوعی جهت بهبود کیفیت پساب، توسط محققین پژوهشکده آبزی پروری جنوب ارائه شد.
همچنین پرورش متراکم ماهی کپور در سیستم (Biofloc ) جهت کاهش آب مصرفی مزارع از طرح هایی بود که در قالب پاورپوینت ارائه شد.
شایان ذکر است این نشست با حضور بیش از 30 تن از متخصصان و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و پژوهشکده آبزی پروری برگزار و طرفین بر تشکیل کمیته ای متشکل از کارشناسان دو مجموعه جهت پروژه های تحقیقاتی در راستای اهداف تحقیقاتی سازمان توافق کردند.