درتاریخ دوشنبه 24 آذرماه جلسه ای با حضور آقای مهندس میرمحمدی استاندار یزد، دکتربابایی معاون برنامه ریزی و اشتغال، مهندس سیدحسینی معاون هماهنگی امور عمرانی، مهندس دشتی مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد، و رؤسای سازمان های جهاد کشاورزی، مدیرکل محیط زیست استان، مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور، فرماندار بافق، و مدیران و کارشناسان مربوط، در دفتر استاندار یزد برگزار گردید.
آقای دکتر بابایی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری ضمن مثبت و مؤثر خواندن برگزاری نخستین همایش ملی تیلاپیا در روزهای 19-18 آذرماه در بافق به همت مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و قدردانی از مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور، درمورد ضرورت توسعه صنایع شیلاتی و اشتغال زایی و وجود سرمایه گذاران در این زمینه سخن گفت. ایشان دیدگاه های مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور مبتنی بر یافته های پژوهشی مرکز تحقیقات ملی آبزیان را کاربردی و راهکارهای ارائه شده جهت توسعه این صنعت را کاملاً منطقی دانست.
در ادامه آقای مهندس سجادی پور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن تأکید بر نیاز استان بر توسعه آبزی پروری، بر عملیاتی شدن دستاوردهای پژوهشی تحقیقات تأکید کرد و شرایط اقلیمی استان را در کنار نیاز به توسعه شیلاتی و رفع مشکلات سرمایه گذاران بخش خصوصی، زمینه مناسب توسعه فعالیت های تیلاپیا براساس دانش فنی بومی بیان نمود.
خانم مهندس مشائی رییس مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور، ارائه دستورالعمل و راهکار توسعه آبزی پروری تیلاپیا توسط مراجع ناظر، استفاده از تکنیک های مختلف معرفی شده متناسب با شرایط هرمنطقه، استفاده از الگوهای توسعه صنعت تیلاپیا در کشورهای موفق پیشرو، اعمال نظارت دستگاه های متولی ناظر را درکنار شرایط اقلیمی و آبهای بسته استان، راهکارهای مؤثر رفع نگرانی های زیست محیطی توسعه تیلاپیا، بجای توقف فعالیت ها ذکر کرد و بر آمادگی همکاری تحقیقات با دستگاه های ناظر در این زمینه تأکید کرد.
آقای مهندس میرمحمدی استاندار یزد در جمع بندی مباحث جلسه ضمن تأکید بر نیاز استان به توسعه صنعتی مسئولانه، بر ضرورت ارائه دلایل و مستندات کارشناسی قانع کننده توسط دستگاه های ناظر تأکید نمود و وجود مناطق کویری بدون ارتباط با آب های آزاد، وجود سرمایه گذاران و متقاضیان بخش خصوصی، زمینه توسعه آبزی پروری تیلاپیا در استان با تکیه بر دستاوردهای معرفی شده توسط مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور را بسیار مناسب دانست.