کتاب " عملیات بهینه آبزی پروری (GAP)، تجزیه و تحلیل خطر و تعیین نقاط بحرانی (HACCP) و اصول امنیت زیستی در مراکز تکثیر و پرورش ماهيان قزل آلای رنگین کمان (با تأکید بر تولیدات (SPF)" نتیجه پژوهش های محققان جناب آقایان: دکتر ابوالفضل سپهداری (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) و دکتر کاظم عبدی است. این کتاب در 166 صفحه در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور انتشار یافت.
از دستاوردهای پژوهشی اجرای طرح کلان ملی فناوری "تولید قزل آلای رنگین کمان عاری از عوامل بیماری زای خاص و قطع وابستگی به محصولات خارجی"، ایجاد اولین سیستم الگویی تولید نیمه صنعتی مبتنی بر استقرار امنیت زیستی در قزل آلای رنگین کمان SPF بوده است. در این مجموعه سعی بر آن است که ضمن توجه بهدستورالعملها و استانداردهای بین المللی بهداشتی مورد نیاز برای تکثیر و پرورش قزل آلا، از تجارب و یافته های تحقیقاتی مرتبط و منطیق بر استقرار امنیت زیستی، در مراکز مذکور بهره برداری گردد. هدف از تدوين اين مجموعه کمک به ارتقاء كيفيت، سلامتي و بهداشت ماهیان قزل آلاي پرورشي توليدی در مراکز تکثیر و پرورش آبزیان کشور بوده است و میتواند به عنوان مرجع رعایت سيستم HACCP براي تمامي كاركنان به کار گرفته شود.