رویکردها در فن‌ آوری ‌های فرآوری ماهی
شنبه 10 تیر 1402

رویکردها در فن‌ آوری ‌های فرآوری ماهی

کتاب های منتشره سال 1401    |    412 بازدید    |    سال انتشار: 1401    |    قیمت: 3960000 ریال   

خلاصه:  در این کتاب به بررسی فنآوری های به روز و مدرن در صنعت فرآوری محصولات شیلاتی از جمله کاربرد فرآیندهای حرارتی مختلف، فراوری با فشار بالا در غذاهای دریایی، تکنیکهای مختلف بسته بندی، مواد نگهدارنده، توسعه محصولات جدید، نوآوری در بسته بندی، ارزیابی تغییرات کیفیت محصول، روشهای مولکولی برای ارزیابی محصول، تجارت محصولات شیلاتی و ... پرداخته است.

عنوان کتاب به زبان اصلی: Trends in fish processing technologies
مؤلفین:‌ دانیلا بوردا,آنکا یوانا نیکولا,پیتر راسپور
مترجمین:
فرآوری انواع آبزیان به‌ ویژه ماهی و فرآورده ‌های تولیدی از آنها در کشورهای پیشرفته برای سالیان متمادی به منظور جلب نظر بازار مصرف، در رأس فرآیندهای پس از تولید در بخش آبزیان است. آبزیان و فرآورده‌ های تولیدی از آنها، از مواد خوراکی فاسدشدنی هستند که با تعداد گونه زیاد و به صورت تازه و فراوری شده به بازار مصرف عرضه میگردند. بر مبنای سیاستهای کلان شیلاتی کشور در راستای توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی، تمرکز بر واحدهای فرآوری محصولات شیلاتی، توسعه کارخانجات موجود و احداث واحدهای جدید با فن آوریهای جدید و پیشرفته، بیش از پیش گردیده است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code