علوم غذاهای دریایی (پیشرفت در شیمی، فن‌آوری و کاربرد آنها)
دوشنبه 3 بهمن 1401

علوم غذاهای دریایی (پیشرفت در شیمی، فن‌آوری و کاربرد آنها)

کتاب های منتشره سال 1401    |    568 بازدید    |    سال انتشار: 1401    |    قیمت: 5500000 ریال   

خلاصه:  غذاهای دریایی عمدتاً شامل ماهی، سخت‌ پوستان، نرمتنان و جلبکهای دریایی است و یکی از منابع مهم پروتئین و مواد مغذی برای سلامت انسان است . این کتاب شامل جزئیاتی در مورد غذاهای دریایی (ماهی، سخت‌‌ پوستان، نرمتنان و جلبکهای دریایی)، روشهای فرآوری، کاربردهای زیست ‌‌شناسی، فواید و خطرات بهداشتی آنهاست.

عنوان کتاب به زبان اصلی: Seafood Science: Advances in Chemistry, Technology and Applications
مؤلفین:‌ -Se-Kwon Kim-
مترجمین:‌ -دکتر مینا سیف‌زاده,دکتر ذبیح‌ اله بهمنی ,مهندس فرحناز لکزائی-
غذاهای دریایی یعنی "غذایی از دریا" میباشد. انواع مختلفی دارد و به عنوان غذای انسان مورد استفاده قرار میگیرد. غذاهای دریایی عمدتاً شامل ماهی، سخت ‌پوستان، نرمتنان و جلبکهای دریایی است و یکی از منابع مهم پروتئین و مواد مغذی برای سلامت انسان است . این کتاب شامل جزئیاتی در مورد غذاهای دریایی (ماهی، سخت ‌‌پوستان، نرمتنان و جلبکهای دریایی)، روشهای فرآوری، کاربردهای زیست ‌‌شناسی، فواید و خطرات بهداشتی آنهاست. کتاب حاضر جهت ارائه مطالب اساسی و کاربردی مرتبط با غذاهای دریایی برای اساتید و دانشجویان صنایع غذایی و فرآوری و صاحبان صنعت عمل ‌آوری آبزیان ترجمه شده است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code