غذاهای دریایی یعنی "غذایی از دریا" میباشد. انواع مختلفی دارد و به عنوان غذای انسان مورد استفاده قرار میگیرد. غذاهای دریایی عمدتاً شامل ماهی، سخت پوستان، نرمتنان و جلبکهای دریایی است و یکی از منابع مهم پروتئین و مواد مغذی برای سلامت انسان است . این کتاب شامل جزئیاتی در مورد غذاهای دریایی (ماهی، سخت پوستان، نرمتنان و جلبکهای دریایی)، روشهای فرآوری، کاربردهای زیست شناسی، فواید و خطرات بهداشتی آنهاست. کتاب حاضر جهت ارائه مطالب اساسی و کاربردی مرتبط با غذاهای دریایی برای اساتید و دانشجویان صنایع غذایی و فرآوری و صاحبان صنعت عمل آوری آبزیان ترجمه شده است.