این کتاب بر وضعیت فعلی از میزان و تأثیرات میکروپلاستیک (ذرات پلاستیک کمتر از 5 میلیمتر) بر آبزیان بویژه گونه های تجاری مهم و نیز پیامدهای احتمالی برای ایمنی و سلامت غذاهای دریایی متمرکز است. همچنین بر استفاده گسترده از مواد پلاستیکی در بخشهای صیادی و آبزی پروری و منابع آلودگی ناشی از میکروپلاستیک بویژه آنهایی که از فعالیتهای صیادی و آبزی پروری تولید میشوند، پوشش داده شده است. این کتاب برای مخاطبان گسترده خود از جمله دانشمندان و مدیران شیلات، مقامات بهداشت و سلامت، انجمنهای صیادی و آبزی پروری، سازمانهای محیط زیست و شیلات، نهادهای شیلات منطقه ای و سازمانهای منطقه ای دریاها در نظر گرفته شده است. مطالب این کتاب میتواند به افزایش آگاهی و اطلاع رسانی به دست اندرکاران صنعت شیلات و آبزی پروری، دانشمندان و سیاستگذاران کمک کند تا بلکه آنها را نسبت به موضوع میکروپلاستیکها حساس کند.