ساردین ماهیان و موتو ماهیان خلیج‌فارس و دریای عمان (زیست شناسی، صید و فرآوری)
چهارشنبه 23 شهریور 1401

ساردین ماهیان و موتو ماهیان خلیج‌فارس و دریای عمان (زیست شناسی، صید و فرآوری)

کتاب های منتشره سال 1400    |    800 بازدید    |    سال انتشار: 1400    |    قیمت: 900000 ریال   

خلاصه:  در این کتاب سعی شده است، ابتدا به معرفی گونه‌ های مهم و با ارزش ساردین ماهیان و موتو ماهیان در خلیج ‌فارس و دریای عمان و سپس به جنبه ‌های زیست شناسی گونه‌ های غالب این ماهیان پرداخته شود. در ادامه وضعیت ذخایر، بهره ‌برداری و روشهای صید این ماهیان در آبهای جنوب مورد بررسی قرار میگیرد و در پایان نیز ارزش غذایی و فرآورده ‌های حاصل از این ماهیان معرفی میگردند.

عنوان کتاب به زبان اصلی:
مؤلفین:‌ -دکتر علی سالارپوری-
مترجمین:
دانلود کتاب:دانلود
دانلود کتاب:دانلود
ساردین و موتو ماهی هر دو گونه ‌هایی کوتاه عمر، با رشد سریع، مرگ ‌و میر طبیعی بالا و دارای رفتار گله ‌ای میباشند که در بخشی از سال به منظور تخمریزی یا تغذیه به آبهای ساحلی نزدیک میشوند. این ماهیان به دلیل دارا بودن ارزش غذایی بالا، در کشورهای توسعه ‌یافته مورد توجه جدی قرار گرفته و محصولات متنوعی از آن تولید می‌شود و در سبد غذایی جامعه قرار میگیرد. در ایران بجز در نواحی ساحلی جنوب ایران، کمتر در سبد غذایی جامعه قرار میگیرد و به دلیل قیمت پایین محصول، عمدتاً تبدیل به آرد ماهی میشوند و به مصارف دام و طیور میرسند. در این کتاب سعی شده است، ابتدا به معرفی گونه‌ های مهم و با ارزش این ماهیان در خلیج ‌فارس و دریای  عمان پرداخته شده سپس به جنبه ‌های زیست شناسی گونه‌ های غالب این ماهیان پرداخته شود. در ادامه وضعیت ذخایر، بهره ‌برداری و روشهای صید این ماهیان در آبهای جنوب مورد بررسی قرار میگیرد و در پایان نیز ارزش غذایی و فرآورده ‌های حاصل از این ماهیان معرفی میگردند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code