کتاب " غذا و تغذيه ماهي و ميگو " از سوی دکتر عباس متينفر و دکتر شهرام دادگر (اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) ترجمه گردیده است که از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
دستوالعملي ساده جهت راهنمايي پرورش دهندگان و علاقهمندان در انتخاب٬ توليد٬ نگهداري و استفاده از خوراك در آبزيپروري ميباشد كه بر تغذيه ماهيان انگشتقد و پستلارو ميگو تا رسيدن به اندازه بازاري تاكيد دارد. تغذيه٬ تركيبات غذا٬ جداول مربوط به تركيب غذايي٬ نحوه ساخت غذا٬ ماشينآلات موردنياز٬ بررسي نيازهاي غذايي آبزيان مختلف٬ نحوه نگهداري غذا٬ مقدار و نحوه غذادهي٬ چگونگي استفاده از تجربيات ونتايج غذادهي٬ نحوه تامين غذا يا فروش آن به همراه عكسها و 18 ضميمه كاربردي و مفيد٬ از عمده مطالب اين كتاب ميباشد.