کتاب " غذا و تغذيه ماهي و ميگوي پرورشي " از سوی دکتر مهندس نائره بشارتي (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) ترجمه گردیده است. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی آقای دکتر شهرام دادگر (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) انجام شده است که در 654 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
در اين كتاب به طور خلاصه به ساختار و عملكرد بيولوژيك مواد مغذي اساسي ار جمله پروتئينها و اسيدهاي آمينه ،ليپيدها، هيدارتهاي كربن، ويتامينها، مواد معدني و همچنين نياز كمي رژيم غذايي ماهي و ميگو اشاره و پيشنهادهايي براي سطوح مواد غذايي در رژيم كامل غذايي ماهيهاي گوشتخوار، همهچيزخوار و گونههاي ميگو ارائه شده است.