غذای زنده ، استراتژی آبزی‌پروری
چهارشنبه 23 مرداد 1398

غذای زنده ، استراتژی آبزی‌پروری

کتاب های منتشره سالهای 73 - 93    |    2109 بازدید    |    سال انتشار: 1386    |    قیمت: 30000 ریال   

خلاصه:  این کتاب به افزايش دامنه آگاهي ها در خصوص غذاهاي زنده‌ای كه در بالا بردن توان توليد در زير بخش شيلات بسيار كارآيي دارند، پرداخته است.

عنوان کتاب به زبان اصلی: غذای زنده ، استراتژی آبزی‌پروری
مؤلفین:‌ -مهندس محمود حافظیه ,مهندس حمیرا حسین‌‌پور-
مترجمین:
دانلود کتاب:دانلود
کتاب " غذاي زنده‌، استراتژي آبزي‌پروري " نتیجه پژوهش ‌های مولفان دکتر محمود حافظیه (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) و سرکار خانم مهندس حميرا حسين‌پور    می¬باشد. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی عضو هیئت علمی موسسه (آقای دکتر ابوالفضل سپهداری) انجام شده است که که در 198 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
در صنایع آبزی پروری، تکثیر و پرورش آبزیان دریایی همچون ماهی و میگو، غذاهای زنده به عنوان عامل اصلي نقش خود را ایفا مي‌نمايد، با افزایش تولید افق جدیدي از گونه های اقتصادی که به جرگه گونه های با قابلیت تکثیر و پرورش در‌آمده‌اند یا گونه هایی که نیاز به بازسازی ذخایر دارند و در خطر نابودی قرار دارند، ايجاد شده است. افزايش دامنه آگاهي ها در خصوص غذاهاي زنده يك رسالت است كه در بالا بردن توان توليد در زير بخش شيلات بسيار كارآيي دارد. بنابراين، شروع تغذيه در مراحل لاروي مهمترين زنجيره صنعت آبزي پروري خواهد بود. 
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code