بهداشت و صنايع مواد غذايي دريايي
چهارشنبه 23 مرداد 1398

بهداشت و صنايع مواد غذايي دريايي

کتاب های منتشره سالهای 73 - 93    |    2304 بازدید    |    سال انتشار: 1389    |    قیمت: 50000 ریال   

خلاصه:  از آنجایی که توجه به مسائل بهداشتی، رعایت استانداردهای بین‌المللی، توسعه و تقویت صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوط به توسعه فناوریهای نوین، استفاده از آخرین دستاوردهای علمی، دسترسي به منابع علمی کاربردی، بیش از پیش ضروری بنظر می‌رسد.

عنوان کتاب به زبان اصلی: بهداشت و صنايع مواد غذايي دريايي
مؤلفین:‌ -دكتر عباسعلي مطلبي-
مترجمین:
دانلود کتاب:دانلود
کتاب " بهداشت و صنايع مواد غذايي دريايي " نتیجه پژوهش ‌های مولف دکتر عباسعلي مطلبي (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) می¬باشد. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی دکتر حامد اهری انجام شده است که که در 141 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
فرآورده‌هاي آبزي، محصولات پروتئيني سریع‌الفسادی هستند که در مراحل مختلف تولید از جمله صید، ‌حمل‌ونقل، فرآوری و عرضه، در واقع از مزرعه يا دريا تا سفره، دچار تغییرات سریع فساد می‌شوند و بخش عمده‌ای از تولید به این طریق از چرخه مصرف خارج می‌شود. از آنجایی که توجه به مسائل بهداشتی، رعایت استانداردهای بین‌المللی، توسعه و تقویت صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوط  به توسعه فناوریهای نوین، استفاده از آخرین دستاوردهای علمی، دسترسي به منابع علمی کاربردی، بیش از پیش ضروری بنظر می‌رسد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code