کتاب " طراحی نانوزیستگر حسی جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس" نتیجه پژوهش های مولفان دکتر حامد اهری، دکتر ودود رضویلر، دکتر بهروز اکبری و دکتر عباسعلی مطلبی (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) می باشد که از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
با توجه به رشد روزافزون جمعیت صنعتی شدن سیر تکاملی حیات بشر دیگر با استفاده از روشهای سنتی قادر به تشخیص سموم تولید شده در مواد غذایی نمی باشیم لذا با پیشرفت تکنولوژی نانو، طراحی سنسورهای انتخابی و هوشمند یکی از بزرگترین انقلاب های صنعت کنترل کیفی مواد غذایی می باشد که در زمان معادل چند دقیقه و با دقتی بسیار بالا می تواند تشخیص جرم و توکسین باکتری را انجام دهد. این مجموعه به روند چگونگی انجام کار با استفاده از این سنسورها پرداخته است.