طراحی نانوزیستگر حسی جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس
شنبه 19 مرداد 1398

طراحی نانوزیستگر حسی جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس

کتاب های منتشره سالهای 73 - 93    |    1412 بازدید    |    سال انتشار: 1392    |    قیمت: 0 ریال   

خلاصه:  این مجموعه به روند چگونگی انجام کار با استفاده از این سنسورهای انتخابی و هوشمند که یکی از بزرگترین انقلاب های صنعت کنترل کیفی مواد غذایی می باشد، پرداخته است.

عنوان کتاب به زبان اصلی: طراحی نانوزیستگر حسی جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس
مؤلفین:‌ -دکتر حامد اهری,دکتر ودود رضویلر,دکتر بهروز اکبری,دکتر عباسعلی مطلبی-
مترجمین:
کتاب " طراحی نانوزیستگر حسی جهت تشخیص اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس" نتیجه پژوهش ‌های مولفان دکتر حامد اهری، دکتر ودود رضویلر، دکتر بهروز اکبری و دکتر عباسعلی مطلبی (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) می باشد که از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
با توجه به رشد روزافزون جمعیت صنعتی شدن سیر تکاملی حیات بشر دیگر با استفاده از روشهای سنتی قادر به تشخیص سموم تولید شده در مواد غذایی نمی باشیم لذا با پیشرفت تکنولوژی نانو، طراحی سنسورهای انتخابی و هوشمند یکی از بزرگترین انقلاب های صنعت کنترل کیفی مواد غذایی می باشد که در زمان معادل چند دقیقه و با دقتی بسیار بالا می تواند تشخیص جرم و توکسین باکتری را انجام دهد. این مجموعه به روند چگونگی انجام کار با استفاده از این سنسورها پرداخته است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code