دوشنبه دوازدهم مرداد 1405 

بازدید اساتید دانشگاه شیلات گیلان از انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری

جمعی از اساتید دانشگاه شیلات گیلان با حضور در انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری، ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی این مجموعه را بررسی کردند و راهکارهای گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه پژوهش، آموزش و فناوری با هدف پاسخگویی به نیازهای صنعت شیلات مورد بحث قرار گرفت.
اخبار مهم سایت | بازدید: 115 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط‌ عمومی انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری، جمعی از اساتید دانشگاه شیلات گیلان روز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ با حضور در این انستیتو از بخش‌های مختلف علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی بازدید کردند و ظرفیت‌های موجود برای توسعه همکاری‌های مشترک میان دو مجموعه را مورد ارزیابی قرار دادند.
در این بازدید، میرمسعود سجاد و بهرام فلاحتکار با حضور در بخش‌های مختلف انستیتو، از نزدیک با فعالیت‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تخصصی این مرکز آشنا شدند و در نشست‌هایی با پژوهشگران و کارشناسان، درباره مهم‌ترین برنامه‌ها و دستاوردهای پژوهشی گفت‌وگو کردند.
در ادامه، ظرفیت‌های علمی و پژوهشی انستیتو در حوزه‌های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری، فیزیولوژی، بیوشیمی و ژنتیک معرفی شد و بر ضرورت تقویت ارتباط میان دانشگاه و مراکز تحقیقاتی برای توسعه دانش فنی، ارتقای کیفیت پژوهش‌ها و پاسخگویی به نیازهای صنعت شیلات تأکید شد.
اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، بهره‌گیری از ظرفیت پایان‌نامه‌های دانشجویی، تعریف پروژه‌های کاربردی، تبادل دانش و تجربه‌های تخصصی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و استفاده متقابل از امکانات علمی و آزمایشگاهی، از مهم‌ترین محورهای همکاری میان دو مجموعه عنوان شد.
همچنین بر گسترش پژوهش‌های مسئله‌محور و کاربردی و تقویت ارتباط میان دانشگاه، مراکز پژوهشی و بخش تولید تأکید شد؛ رویکردی که می‌تواند به شناسایی چالش‌های صنعت آبزی‌پروری، ارائه راهکارهای علمی و افزایش بهره‌وری در بخش شیلات کمک کند.
این بازدید در راستای توسعه تعاملات علمی و تخصصی و با هدف ایجاد بستر مناسب برای همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه میان دانشگاه شیلات گیلان و انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری انجام شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code