چهارشنبه ششم اسفند 1404 

بررسی راهکارهای بازسازی ذخایر آبزیان در نشست پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و اتحادیه صیادان هرمزگان

نشست مشترک پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان با اتحادیه تعاونی صیادان استان هرمزگان با هدف بررسی مسائل و چالش‌های پیش روی جامعه صیادی و ارائه راهکارهای علمی برای مدیریت پایدار منابع آبزی برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 52 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، این نشست دو جانبه با حضور سیده لیلی محبی رئیس پژوهشکده و اسلامی، مدیرعامل شرکت تعاونی اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان استان هرمزگان و علی سالارپوری، معاون پژوهشی پژوهشکده برگزار شد.
در این جلسه که با هدف تقویت تعامل میان جامعه علمی و فعالان بخش صید و صیادی تشکیل شد، طرفین به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های حوزه صید در استان هرمزگان پرداختند. پیگیری مصوبات و قراردادهای پیشین مرتبط با صید و صیادی و همچنین مسائل و دغدغه‌های جامعه صیادی استان از جمله محورهای اصلی این نشست بود.
گفتنی است، بخش مهمی از مباحث این نشست به ارائه راهکارهای علمی و عملی برای بازسازی ذخایر آبزیان اختصاص یافت و در این راستا، امکان‌سنجی ایجاد زیستگاه‌های مصنوعی در مناطق دریایی استان به‌ویژه برای گونه‌های با ارزش تجاری مانند ماهی مرکب مورد بررسی قرار گرفت.
از دیگر محورهای مورد توافق طرفین، توسعه طرح‌های مرتبط با ایجاد و گسترش توربست‌ها در آب‌های استان هرمزگان بود. این اقدام با هدف افزایش پناهگاه‌های طبیعی و مصنوعی برای آبزیان و در نهایت کمک به تکثیر و حفاظت از ذخایر صورت می‌گیرد.
در پایان این نشست، طرفین بر ضرورت تداوم و گسترش همکاری‌های علمی و اجرایی میان پژوهشکده و اتحادیه صیادان تأکید کردند و استفاده مؤثر از ظرفیت‌های پژوهشی در جهت مدیریت پایدار منابع دریایی و حمایت همه‌جانبه از جامعه صیادی استان به عنوان اولویت‌های مشترک همکاری مورد تأکید قرار گرفت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code