یک شنبه بیست و ششم بهمن 1404 

بررسی رهاسازی اردک‌ماهی در دریاچه چیتگر برای توسعه صید ورزشی و اشتغال‌زایی

نشست تخصصی بررسی وضعیت اکولوژیکی و امکان رهاسازی گونه اردک‌ماهی در دریاچه چیتگر با حضور رئیس و متخصصان پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور، نمایندگان شهرداری تهران و بخش خصوصی برگزار شد و حاضران ضمن بررسی شرایط زیستی و کیفی آب، بر توسعه صید ورزشی همراه با حفظ تعادل اکولوژیکی و بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های اقتصادی دریاچه تأکید کردند.
اخبار مهم سایت | بازدید: 38 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آبهای داخلی کشور، نشست تخصصی بررسی وضعیت اکولوژیکی و امکان رهاسازی و معرفی گونه اردک‌ماهی در دریاچه چیتگر با حضور محمدصیاد بورانی رئیس پژوهشکده و سیامک باقری رئیس بخش اکولوژی منابع آبی پژوهشکده و مجری پروژه مطالعات اکولوژی دریاچه شهدای خلیج فارس استان تهران برگزار شد.
این نشست با مشارکت نمایندگان شهرداری تهران و بخش خصوصی در دفتر شرکت گشت ارغوان تهران برگزار شد و طی آن، حاضران درباره وضعیت کمی و کیفی آب دریاچه و شرایط زیستی ماهیان موجود به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه، سیامک باقری با ارائه گزارشی از نتایج مطالعات انجام‌شده، راهکارهای پیشنهادی برای بهبود کیفیت آب، مدیریت زیستی دریاچه و نحوه ماهیدار کردن آن با حفظ تعادل اکولوژیکی را تشریح کرد.
وی همچنین به اهمیت کنترل گونه‌های غیرهدف، توسعه صید ورزشی و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در دریاچه اشاره کرد.
محمدصیاد بورانی نیز ضمن قدردانی از همکاری‌های مجموعه‌های مدیریت شهری، بر ضرورت حفظ اکوسیستم، رعایت اصول تعادل اکولوژیکی، پایداری کیفیت مطلوب آب و توجه به ملاحظات بهداشتی در فرآیند ماهیدار کردن دریاچه تأکید کرد.
در ادامه، مدیران شرکت گشت ارغوان تهران و نمایندگان بخش خصوصی با استقبال از نتایج مطالعات پژوهشکده، پیشنهادهایی در زمینه توسعه صید ورزشی و بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های دریاچه ارائه کردند و خواستار تداوم همکاری‌های مشترک با پژوهشکده شدند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code